Oulaisten Karaokekerhon juhlakonsertin harjoitukset aloitettiin tammikuussa. Konsertti kuullaan puolentoista viikon kuluttua lauantaina ja sunnuntaina.

Ari Vilminko

OULAINEN

Oulaisten Karaokekerholla on toimintaa täynnä 15 vuotta. Juhlan kunniaksi kerholaiset esittivät juhlakonsertin puolentoista viikon päästä viikonloppuna Kulman Kinossa.

Lauantaina juhlakonsertti esitetään illalla ja sunnuntaina päivällä.

Kun Karaokekerho perustettiin 15 vuotta sitten Oulaisiin, niin perustajajäsenistä toiminnassa ovat edelleen mukana Pentti Karhu, Pirjo ja Paavo Oja, Veikko Mäyrä sekä Jouko Törmälä.

Pirjo Oja sanoo, että juhlakonsertti on kaksiosainen.

"Ensimmäisellä 45 minuutin jaksolla laulamme vanhoja Karaokekerhon esittämiä lauluja muista konserteista. Ensimmäinen jakso perustuu Merikarhun muisteloihin. Toisen jakson kesto on myös 45 minuuttia ja se on konsertin omainen jakso. Olemme myös lavalle pukeutuneet sen mukaisesti. Miehillä on yllään tummat puvut ja naiset esiintyvät iltapuvuissa", Oja kertoo.

Konserttiosiossa uusia lauluja

Toisella jaksolla, konserttimuotoisella jaksolla on karaokekerholaisten teeman Rakkauden satu. Kaikki kolmetoista laulua perustuvat aiheeseen.

"Jakson laulut ovat meille uusia ja jokaisella laulajalla on oma soolokappale", Pirjo Oja kertoo ja myöntää, että konserttimainen esiintyminen on haastava sekä vaativa.

"Konserttiosio vaatii esiintymistä ja tulkintaa. Anne Huhtala Vihannista on meitä muutamissa harjoituksissa ohjannut konserttiosuuden lauluihin. On myös hieman erilaista meidän normaaleihin konsertteihin verrattuna, että olemme lavalla koko toisen jakson ajan. Konserttiosuuden kesto on 45 minuuttia kuin myös ensimmäisen jakson. Väliajalla saa buffetista kahvia ja virvokkeita", Oja selvittää.

Oulaisten Karaokekerhon juhlakonsertissa on mukana yhdeksän laulajaa. Pirjo Oja sanoo, että uusista laulajista ovat mukana Satu Röyttä molemmilla jaksoilla sekä Maarit Penttilä konserttiosiossa.

Juhlakonsertin säestyksestä vastaa jälleen Pauli Raivio. Äänipuolen asiat ovat Paavo Ojan vastuulla. Kumpaankin konserttiin on lippujen ennakkomyynti jo alkanut.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot