Katri Käpylä ja Paula Malkamäki suunnittelemassa seuraavia yhteistyökuvioita.

Ari Vilminko

OULAINEN

Kukkakauppa Kodinonni, Aarreaitta Justiina sekä Suomalaisen Lihan Kauppa ovat ilahduttaneet asiakkaita keväisellä kattauksella lihakaupan tiloissa viime viikolla.

Katri Käpylä Kodinonnesta sanoo, että näillä Lihakaupan kattauksilla haluttiin tuoda piristystä kevään tuloa odotellessa.

"Kevät on erilaisten juhlien aikaa ja näillä näytekattauksilla halusimme antaa vinkkejä kattauksiin muun muassa värien suhteen. Usein perheissä mietitään mitä laitetaan esille ja miten kattaus tehdään. Kattauksessa tuomme esille myös tuotteitamme ja esillä on myös yhteistyökumppaneiden kevään uutuuksia", Katri selvitti viime viikolla.

Paula Malkamäki Suomalaisen Lihan Kaupasta sanoo, että asiakkaat ovat ilolla ottaneet vastaan pöydissä olevat asetelmat ja kattaukset.

"Kattauksia on ihasteltu ja kiinnostus on ollut aitoa. Lihakaupan myymälään kattaukset ovat tuoneet aivan uutta ilmettä. Katri teki kattauksista yksinkertaisen näyttävän", Paula kiitteli.

'Kukkasidonnassa ei ole salaisuuksia'

Katri ja Paula suunnittelevat, että tällainen kattaustapahtuman esittely voisi olla ihan vuosittainen.

"Tällä kertaa on kevättä ilmassa kattausten muodossa, mutta periaatteessa seuraava kattausesittely voisi olla ihan mihin vuoden aikaan tahansa. Kevät on kuitenkin parasta aikaa, koska silloin on perheissä useita juhlatapahtumia. Ja miksei kattauksen voisi tehdä vaikka lastenjuhliin", naiset juttelevat.

Floristimestarin erikois- ammattitutkintoa parhaillaan suorittava Katri Käpylä sanoo, että kukkasidonnassa ei ole mitään salaisuuksia, eikä se ole lainkaan rakettitiedettä.

"Teemme juhlakattauksia tilauksesta koteihin. Kodinonnessa annamme myös ohjeistusta kuin myös apua kukkasidontaan pienimuotoisella kurssituksella", Katri selvittää ja sanoo lopuksi, että tämän kevään uusi väri on turkoosi.

"Se on yksi tämän kevään muodikkaimmista väreistä kattauksissa".

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot