Ville Sorvoja oli jälleen verkolla elementissä. Iskut lähtivät kovaa ja korkealta.

Ari Vilminko

OULU

Urheilu Pajala, Rakennusliike Sorvoja, Tapsan Kuntopiste, Oulaisten Osuuspankki sekä SeutuMajakka järjestivät viime lauantaina yhteistyössä pelimatkan Ouluun. 33 henkilöä oli mukana kun Oulaisista iltapäivällä startattiin, Hännisen Hannu kyyditsemänä kohden Oulua lentopallon mestaruusliigan otteluun Oulun Etta- Raision Loimu.

Menomatkalle oli järjestetty ruokailu, jolla haettiin voimia Ettan kannustamiseen pelissä kuin myös Oulaisten Huiman kasvatin Ville Sorvojan.

Tankkaus menomatkalla kannatti. Oulaisten pieni, mutta pippurinen ryhmä näkyi ja kuului Oulun urheilutalolla. Sen huomioi myös ottelun kuuluttaja kesken pelin, joka totesi, että oulaistelaiset ovat mukana äänekkäällä ryhmällä.

"Täysi on sali, 802 katsojaa, mutta 33 henkilön Oulainen kuuluu ja näkyy".

"Ei voinut olla kuulematta teidän kannustusta kentällä. Taisipa muutkin salissa kuulla oulaistelaisten kannustuksen", Ville totesi hymyssä suin pelin jälkeen.

"Oli todella hyvä fiilis pelata".

Ettalle pelin viides erä

Etta- Loimu ottelu oli tasokas ja jännittävä ottelu, joka viidennessä erässä kääntyi kotijoukkue Ettan eduksi 15-10 numeroilla. Voiton myötä Ettan voittoputki jatkui viiden ottelun mittaiseksi.

Kaksi ensimmäistä erää oli kotijoukkueen hallintaa, mutta kaksi seuraava sitten Loimun.

"Meillä oli ottelussa hyvä aloitus ja syöttöpeli toimi erinomaisesti. Sillä saatiin Loimun peli ehkä hieman sekaisin. Loimu oli muutenkin alussa jotenkin hengettömän oloinen joukkue. Kolmannessa erässä joukkueen jenkit toivat Loimun peliin mukaan ja onnistuivat myös neljännessä erässä", Ville luonnehti pelin kulkua.

Viidenteen erään Etta sai hengen päälle ja sen hengen joukkueeseen loi Ville Sorvoja. Pahat leijasyötöt saivat Loimun hyökkäyspelin aneemiseksi. Tämän myönsi ottelun jälkeen myös Loimun valmentaja, joka totesi, että Sorvoja syötti viheliäisen näköisiä leijoja.

'Torjuntapelissä toivomisen varaa'

Ville on raivannut itselleen hakkurin pelipaikan Ettassa. Legendaarinen Salvis Cielavs on saanut katsella otteluita penkiltä, kun Ville takoo hakkurina palloa kenttään. Ettan valmentaja Olli Kuoksa on sanonut, että niin kauan kuin Ville tappaa palloja, niin Cielavs istuu vaihtopenkillä. Vaikuttaa, että Cielavsin komennus penkille on pitkäaikainen, sillä Ville Sorvoja on joukkueen ykkösmiehiä.

Joukkueen ykköspelaajia hän oli nytkin. Iskut verkolla lähtivät kovaa ja korkealta. Yli Loimun torjunnan.

"Hyökkäyspeli toimi ihan moitteitta, mutta torjuntapelissä oli toivomisen varaa", Ville totesi.

Ottelua urheilutalolla oli myös katsomossa entinen oulaistelainen Maija Seppä. Hän lähetti Majakan välityksellä terveisiä Oulaisiin.

Puolivälierässä Tiikerit vastassa

Lentopallon mestaruusliigan runkosarja päättyi lauantain kierrokseen. Eilen tiistaina käynnistyi puolivälieräottelut. Etta avasi ottelusarjan Kokkolasta Tiikereitä vastaan ja tänään keskiviikkona pelataan Oulussa. Mikäli joukkueiden kesken tarvitaan kolmas ottelu, niin se pelataan perjantaina Kokkolassa. Otteluun on myös varaus Urho TV:llä eli peli televisioidaan, mikäli se pelataan.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot