Kajaanin Hakan Philip Aremua oli alituiseen Huiman maalivahdin Leonid Shulginin riesana. Kuva: Mikko Oja

 

Oulaisten Huiman miesten edustusjoukkue ei pystynyt avaamaan pistetiliään lauantaina Kajaanin Hakaa vastaan. Vierailija oli tällä kertaa maalinteossa niukasti kotijoukkuetta etevämpi lukemin 3-2. Oulaistelaisten päänvaivana hääri Hakan liukas kärkipelaaja Philip Aremua, joka pohjusti ensin kajaanilaisten avausmaalin ja viimeisteli ensimmäisen puoliajan loppuun vieraiden taukojohdoksi 2-1. Tässä maalissa osasyyllinen oli Huiman maalivahti Leonid Shulgin, jolle sattui tilanteessa valitettava arviointivirhe. Mies kuitenkin paikkasi ”mokansa” jatkossa torjumalla muun muassa yhden vapaapotkun ja rangaistuslaukauksen.
Huiman joukkueesta parasta peliä esitti Joonas Nordman, jonka jalasta syntyi kotijoukkueen 1-1 tasoitusmaali. Sama mies oli pohjustamassa myös oulaistelaisten toista maalia, jonka viimeisteli hienosti takanurkkaan Markus Pihlaja.
Vaikka Oulaisten Huima koki kirvelevän tappion, nähtiin pelissä paljon myös positiivisia asioita. Ainakin se tuli selväksi, etteivät oulaistelaiset tule kumartelemaan jatkossakaan ”isommilleen”. Joukkue haluaa pelata viihdyttävää jalkapalloa ja sen sai todistaa lauantaina runsaslukuinen kotiyleisö.
Seuraavaksi Huima pakkaa jälleen pelikassinsa bussiin ja suuntaa matkansa kohti Rovaniemeä. Sunnuntaina 5.7. vastaan asettuu paikallinen United.

 

 

 Erma 2x65

 ST 84x50 UUSI 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot