Tänä jouluna Tikkasen Samuli satsaisi omaan terveyteen ja ottaisi lahjakortin hierontaan. Jokin muukin lahjakortti paikallisiin liikkeisiin olisi paikallaan. Musiikin ohella Samuli harrastaa elokuvien katselua, joten kuva napattiin elokuvateatterin ovella.

 

Lahjakortit olisivat toivotuimpien listalla, jos Samuli Tikkanen voisi valita. Aivan ensimmäiseksi hän ottaisi täksi jouluksi lahjakortin hierontaan. ”Ajattelen asian oman hyvinvoinnin ja terveyden kannalta. Tuntuu, että on selkäranka mutkalla. Vielä parempi olisi sarjakortti.”


Jokin muukin lahjakortti, esimerkiksi elokuviin, ruokakauppaan, urheiluliikkeeseen tai ravintolaan tulisi kyllä käytettyä.


Nopea selaus joulumainoksiin herättää muita lahjatoiveita. Virtuaaliselta ostoskierrokselta Tikkasen koriin tarttuvat bluetooth-kaiuttimet, monitoimitulostin, muusikon elämäkerrallinen kirja ja uudet lenkkarit tulevaa kesää ajatellen. Muutamien lahjojen kohdalla Samuli empii. ”Robotti-imuri voisi olla mielenkiintoinen, mutta ei meillä listan kärjessä, kun asunto on pieni.” Telkkarikin kaipaisi uusimista, mutta Samuli valitsisi kooltaan pienemmän.


”En tee lahjalistoja, kun meillä on kaikki ihan hyvin. Mutta jos jotain pitäisi toivoa, niin ihan perusvaatejuttuja, ei mitään erikoisempaa.” Perusvaatteilla Samuli tarkoittaa sukkia, kintaita ja alusasuja. ”Niille on aina käyttöä, kun ovat kulutustavaraa. Yleensä äiti muistaa paketilla, jossa on joku niistä.”


Samulin lahjalistalla olisi myös jotakin tarpeellista viime joulun tapaan. ”Toivoin silloin työkalusarjaa, jossa oli irrotettavat ruuvimeisselin päät. Se tuli tarpeeseen, kun itseltä ei löytynyt ruuveihin sopivaa.”


Kukkia Samuli ei toivo, koska tunnustaa hoitavansa niitä huonosti. ”Kerran sain kaktuksen. Se oli erittäin hyvä ostos minulle. Kesti kauan, vaikka en muistanut kastella.”
Joulun yllätyskori on aina tervetullut. ”Ne on tosi kivoja, vaikkei kaikki sisältö olisikaan omia suosikkeja. Ja karkit ovat ihan yes.”
Erikoisin ja persoonallisin lahja, jonka Samuli viime jouluilta muistaa, olivat nimikoidut makkaranpaistotikut.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot