Joulupukin muori joutui kohentamaan joulupukin tonttulakkia vilistävän lapsijoukon keskellä.

 

Taivaalta tuli räntää ja vettä, joka illan ja varsinkin yön edetessä muuttui sankaksi lumisateeksi, mutta Oulaisten joulunavauksen väkeä sää ei onneksi säikäyttänyt. Torille oli kokoontunut paljon porukkaa, silmämääräisesti arvioiden enemmän kuin edellisvuonna.


Pienimmät perheineen rapsuttelivat kivoja ja kilttejä kaverikoiria. Joulupukki muoreineen tarjoili kaikille karkkia suuresta saavista. Karaokekerholaiset Arto Hintsalan luotsaamana laulattivat perinteisiä joululauluja ja seurakunnan lämpimät terveiset tilaisuuteen toi Oulaisten uusin pappi, Rainer Väänänen.


Joulupukki kehui Oulaista mukavaksi pikkukaupungiksi, jossa on ihmisläheinen henki, kaikki tarvittava palvelu lähellä ja paljon positiivisia tapahtumia vuosien varrelta.
Torin kulmalle avatussa Cafee Hilpassa ja kahvilan takana olevassa isommassa tilassa sai viivähtää nauttimassa osuuspankin tarjoamasta kuumasta glögistä.

 

Hietamäen perhe kertoo kannattavansa aina kotipaikkakunnan joulunavausta eikä lähtenyt Ylivieskaan juhlimaan. Kuvassa ovat äiti Sanna Hietamäki sekä Aada ja Matilda. Isä-Juho ja Silva-vauva jäivät kuvaajan taakse.


Oulaistelainen Sanna Hietamäki tuli joulunavaukseen miehensä Juhon ja perheen kolmen lapsen kanssa. Pienimmäinen Silva-vauva uinui vielä kantokopassaan, kun nelivuotias Aada ja kaksivuotias Matilda nauttivat karkkia ja glögiä.


”Mukavaltahan tämä tuntuu. Hienosti oli lamput laitettu kaduille. Ja tämä tila on kiva, sakki puhelee keskenään ja täällä näkee tuttuja”, Sanna kertoo.
Lapsia hieman jännitti, ehtivätkö he näkemään joulupukkia ollenkaan, koska perhe saapui joulunavaukseen hiukan myöhässä työkiireiden takia. Pukki kuitenkin tavattiin. Aada kertoi saaneensa hyviä karkkeja ja toivottaneensa joulupukillekin hyvää joulua.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot

Liitteet