Ennakkosuosikki piti pintansa, kun Eino Haaran Disco Diandra ravasi kuudennen peräkkäisen ykköstilansa Ylivieskan Keskisen radalla perjantaina. Kuva Seinäjoelta.

 

Ennakkosuosikki piti pintansa, vaikka hevosta tuntemattomat saivatkin jännittää. Oulaistelaisen Eino Haaran tamma Disco Diandra nousi jo kuudetta kertaa peräkkäin ykköstilalle Ylivieskan Keskisessä perjantaina ravatuissa Keskisen kauden päätösraveissa. Viisivuotias teki sen, mitä siltä odotettiinkin ja samalla tavalla kuin muutamassa muussakin aikaisemmassa startissaan.


Hevonen ei loistanut lähdössä, mutta nousi vahvasti takaa ulkorataa kiertäen kakkostilalle kolkuttelemaan kärkisijoja. Voimaa ja nopeutta hevosella riittää, joten se piti pintansa noususpurtin jälkeenkin ja otti melkoisen selvän voiton ajalla 16,4. Kengittä ravannutta tammaa ohjasti jälleen Ilkka Nurmonen.


Kakkoseksi kahdeksannessa, 2100 metrin lähdössä sijoittui 16,7 ajalla Callela Irene Harri Kotilaisen suitsimana. Viimeaikaisten otteidensa ja vankan voittoputkensa perusteella Disco Diandra on hyvinkin valmis tavoittelemaan Haastajadivisioonan finaalia ja hyviä sijoituksia myös siellä.


Keskisen toto4:ssä ilahdutti myös vihantilaisen Jouni Yypänahon Lumi-Aatos sijoittumalla yhdeksännessä lähdössä neljänneksi. Hevosta ohjasti Ahti Antti-Roiko. Keskisen kauden viimeiset olivat tupla-triplatonniravit ja kutsuravit yhteistyökumppaneille.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot