Yläkoulun tytöt keräävät rahaa nuorisovaihtoa varten ja asettuivat yhteispotrettiin illan artistin kanssa. Kuvassa takana vasemmalla Hanna Törmälehto, Katariina Kokkonen ja Vera Ramadani. Edessä vasemmalla Jonna Norjavaara ja Nora Ramadani.

 

Elastinen soitti musiikkiviikoilla torstai-iltana tapansa mukaan mahtavan keikan. Harmi, että keikkaa saapui kuuntelemaan vain noin 300 kuulijaa. Paljon enemmänkin yläkoulun saliin olisi sopinut. Kuulijat kuitenkin saivat varmasti sen, mitä tulivat hakemaan niin musiikillisesti kuin keikan jälkeen. Elastinen eli Kimmo Laiho seisoi pitkään keikan päätyttyä kirjoittamassa nimmareita ja asettumassa valokuviin kuulijoidensa kanssa.


Elastinen on keikkaillut aikaisemmin usein Oulaisissa ravintoloissa, mutta esiintyi nyt ensimmäistä kertaa musiikkiviikkojen konsertissa. Artisti oli tyytyväinen iltaan. Hän arveli vähäisen yleisömäärän johtuvan ehkä tavallisesta torstai-illasta sekä siitä, että bändi on viime aikoina tehnyt hyvin vähän myös alaikäisille sallittuja keikkoja. Ainakin nuorimpia katsojia karkotti myös melkoisen korkea lipun hinta.


”Hienosti ollaan päästy huippuvireeseen bändin kanssa, kun ollaan saatu soittaa melkein joka päivä”, Elastinen kertoo. Hän saapui bändeineen pistokeikalle Helsingistä ja jatkoi Lahteen.


Elastinen kiitteli keikan jälkeen myös äänentoistopalvelu Mikko Mäkeä, jonka kanssa yhteistyö on jatkunut jo 20 vuotta. ”Silloin kun aloitimme, niin suurin osa keikoista oli juuri Pohjanmaalla. Täälläkin ollaan oltu vaikka kuinka monta kertaa.”

 

Elastinen keikan jälkeisissä tunnelmissa. Vaikka artistia varmasti jo väsytti ja nälkäkin kalvoi, hän jaksoi silti antaa jokaiselle jonottajalle nimmarin ja asettua valokuviin faniensa kanssa. Tässä yhteiskuva Sirkka ja Marko Huhtasen kanssa.


Elastinen kertoo, että jatkaa bändinsä kanssa tiivistä keikkailua koko loppuvuoden ajan. ”Nyt on focus täysin musiikissa, ja studiossa ollaan kaikki viikot. Uusi levy on suunnitteilla keväälle, ja se on tarkoitus julkaista ennen kesää.”


Elastinen kertoo pitävänsä taukoa tv-esiintymisistä. ”Veri vetää nyt keikkapuolelle. Katsotaan tv:tä myöhemmin, mitä keksii.”


Pitkä jono kuulijoita asettui keikan jälkeen nimmarijonoon. Oulaistelaiset Sirkka ja Marko Huhtanen kertoivat tulleensa paikalle mielenkiinnosta artistia ja musiikkia kohtaan. ”Elan positiivisuus ja rautainen energia sai meidät liikkeelle. Konsertti oli huippu ja antoi enemmän kuin odotimme”, Huhtaset kiittelevät.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot