Sari Lind vaihtoi rautakaupan kassan kahvilan kassaan. Hän avasi Cafee Hilpan torin laitaan, Bergströmin kiinteistöön reipas viikko sitten.

 

Avatessaan kahvila Hilpan Sari Lindistä tuntui kuin hän olisi saanut kolmannen lapsensa. ”Tämä on haave, joka minulla on aina ollut. Pari kuukautta tätä on valmisteltu.”
Lind avasi Cafe Hilpan torin laitaan, Bergströmin kiinteistöön marraskuun ensimmäisenä. Sari antaa suuret kiitokset kaupungille, joka mm. pystytti ja maalasi vuokranantajana väliseinän 79-neliöiselle kahvilalle. Kiinteistöön jäi liiketilaa seinän taakse joko yhdelle isolle ja kahdelle pienemmälle yritykselle.


Hilppa-nimikin liittyy Lindin lapsiin. ”Kun sain ensimmäisen lapsen, tytön, olisin halunnut antaa hänelle nimeksi Hilppa, mutta mies ei suostunut. Toinen lapsi olikin poika. Kahvila on mun kolmas lapsi. Myöhemmin kuulin, että Nivalassa on samanniminen puisto”, Sari kertoilee.


Myös lauantaisin avoinna olevassa kahvilassa on tilaa 28:lle. Kahvila Neuloosin naiset kokoontuvat nyt Hilpassa parillisten viikkojen keskiviikkoina, jolloin kahvilakin on avoinna poikkeuksellisesti iltaseitsemään asti.


Hilpasta saa Pohjanmaan Leipomon kahvileipiä sekä salaatteja, täytettyjä patonkeja ja croissanteja, joiden ainekset Sari hankkii oulaistelaisista kaupoista. Täytekakut ja voileipäkakut saa erillistilauksena.


Sari Lind tunnetaan Ojan Raudan kassavastaavana sekä aiemmista myyjän tehtävistä myös S-marketista ja R-kioskilta. Hän on opiskellut ammattiopistossa hotelli- ja ravintola-alan perustutkinnon. ”Haaveilin kahvilasta viimeiset kaksi vuotta, ainakin siitä asti, kun Häggman oli myynnissä.”


Uusi yrittäjä haluaa kiittää paria ystävää, perhettään ja erityisesti Emma-tytärtä, joka tulee usein suoraan koulusta auttamaan äitiä kassalla. ”Minusta tuntuu, että Oulainen kaipaa jotain vähän erilaista. Kahvilalle tämä paikka torin laidassa suurine ikkunoineen on aivan mahtava”, Sari iloitsee.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot