Oulaisten Kiekko Haukkojen lopetettua toimintansa osa oulaistelaispelaajista siirtyi pelaamaan muualle. Raahen Teräs-Kiekossa pelaa kolme ex-Haukkaa: maalivahti Ville Hyyppä sekä kenttäpelaajat Santtu Konu ja Tuomas Viirelä. Haapaveden Huskeihin siirtyivät pelaamaan Antti Kankaanpää, Tomi Martinmäki, Antti Rosenqvist ja Aleksi Viirelä. Ylivieskan YJK sai riveihinsä naapurikaupungista Hiltusen Villen ja Viitasen Juhon.


Lähemmäksi oulaistelaista edustusjääkiekko ei voi päästä kuin tulevana lauantaina, jolloin Raahessa kohtaavat oulaistelaisilla vahvistetut Teräs-Kiekko ja Haapaveden Huskit. Huskien valmentajakin on oulaistelainen, sama mies kuin oli Kiekko Haukoilla, Mika Partala. Oulaisista ei ole kohtuuton matka Raaheen omia kannustamaan.


Partala kertoo, että hänen yhteytensä Huskeihin alkoivat jo Huiman lopettaessa jääkiekkoseurana, jolloin hän pelasi yhden kauden Huskeissa. ”Sieltä on käynyt joitakin pelaajia Oulaisten joukkueessa, ainakin nykyisinkin Huskeilla pelaava Keltin Tapio. Kevään aikana mietin, lähdenkö valmentamaan mihinkään, mutta sitten kun kyselyjä tuli keväällä ja kesällä, niin tuli Haapavedelle lähdettyä”, Partala kertoo.


Hän on valmentanut Huskeja elokuusta lähtien ja kertoo, että ihan hyvin on harjoituksissa ja peleissä väkeä riittänyt.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot