Pirjo Kortesoja antaa suuren tunnustuksen Vuoden yrittäjäpalkinnosta omille työntekijöilleen ja asiakassuhteille. Pohjolan Tehosiivouksen toimipiste sijaitsee Kivisenkankaalla.

 

Pohjolan Tehosiivous Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Kortesoja liikuttui kyyneliin kuullessaan yrityksensä valinnasta Oulaisten Vuoden yritykseksi. ”En osannut yhtään odottaa tätä, koska Oulaisissa on paljon hyviä ja pitkään toimineita yrityksiä. Hyvältä tämä tuntuu, totta kai, koska itsekin olen ollut yrittäjänä lähes 30 vuotta. Ja toisaalta toimia naisena miehisessä maailmassa”, Kortesoja miettii.


Tehosiivous on toiminut 23 vuotta. Yrityksen asiakkaita on 16 paikkakunnalla ja yritys työllistää vakituisesti 18 henkilöä.


”Tällä hetkellä tilauskanta on suurempi kuin pystymme tekemään, ja meillä onkin tarvetta palkata uusia työntekijöitä. Vakituisia työntekijöitä on kuitenkin ollut haasteellista siivouspuolelle saada”, Kortesoja kertoo.


Yrityksen asiakkaina on isoja rakennusliikkeitä, muita yrityksiä, tehdashalleja, loma-asuntoja sekä kotitalouksia esimerkiksi kuntien palvelusetelien kautta. Yrityksen toimialue ulottuu Vihannista Sieviin ja Kärsämäeltä Kalajoelle. Muita säännöllisiä toimintapaikkakuntia ovat Paavola ja Raahe.


Kortesoja toivoo, että myös pienet palvelualan yritykset, kuten esimerkiksi parturi-kampaajat ja hierojat sekä toiminimellä toimivat voitaisiin huomioida vuosittain jollakin tavoin. ”He eivät ehkä koskaan saa tällaista tunnustusta. Itsensä työllistäjille voisi antaa oman palkintonsa. Palvelualoille tunnustuksen saaminen on muutenkin harvinaisempaa”, Kortesoja korostaa.
Suurimmat kiitokset palkinnosta hän antaa omille työntekijöille ja asiakkaille. ”Ilman hyviä työntekijöitä ja hyviä asiakassuhteita tästä ei tulisi mitään.”


Elinkeinotoimikunta palkitsi Vuoden yrittäjän nyt 36. kerran. Valinnan suorittaa toimikunta, jossa on neljä Oulaisten yrittäjien ja neljä kaupungin edustajaa.


Perusteluissaan Pohjolan Tehosiivouksen palkitsemisesta elinkeinotoimikunta toteaa, että toimitilojen puhtaus on osa yrityksen markkinointia ja henkilöstön terveyttä ja viihtyvyyttä. Yritys on räätälöitynyt palvelunsa asiakkaan tarpeiden mukaan ja kouluttaa henkilökuntaansa säännöllisesti. Perusteluissa mainitaan lisäksi, että yritys toimii kustannustietoisesti ja tekee hyvää laadunseurantatyötä.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot