31-vuotias Antti Heikkilä on Vuoden nuori yrittäjä Oulaisissa. Elinkeinotoimikunnan valinta julkistettiin lauantaina yrittäjien syyskokouksen yhteydessä. Palkintoa ojentamassa Mika Ilomäki (vas.), Kai Pajala ja Esa Sippola.

 

Rakennusliike Tivitek Oy:n toimitusjohtaja Antti Heikkilä on Vuoden nuori yrittäjä Oulaisissa. Elinkeinotoimikunta valitsi Vuoden nuoren yrittäjän nyt kahdeksatta kertaa. Valinnalle ei ole tiukkoja sääntöjä, mutta yrittäjän iän on oltava alle 35 vuotta ja yrityksen vähintään kolme vuotta. Lisäksi otetaan huomioon yrityksen kasvu ja riskinotto.


Perusteluissaan Tivitekin valinnasta elinkeinotoimikunta vetoaa mm. kiinteään hintaan, kirjalliseen takuuseen ja pitävään aikatauluun. Yrityksen asiakkaina on merkittäviä yrityksiä, kuten Lehto Group Oyj ja Fennovoima Oy. Rakennusliike Tivitek on perustettu vuonna 2011.


31-vuotias Heikkilä sanoo, että palkinto oli jollakin tavalla yllätys, mutta toisaalta odotettavissa. ”Olin kuullut etukäteen vihiä, kun palkintoryhmä oli kysellyt ehdokkaita muilta paikallisilta yrittäjiltä.”

 

Kyösti Terentjeff sai yrittäjäristin 30-vuotisesta urastaan.


”Mukavalta tuntuu. Jotakin on tullut tehtyä oikein. Eikä tämä ihan helpolla ole tullut. On ollut ylämäkeä ja alamäkeä, mutta tällä hetkellä on hyvä tilanne ja töitä on kovasti”, Heikkilä kertoo.
Tivitek työllistää 15 työntekijää. Yrityksen rakennustyökohteet ovat nyt Oulaisissa, Kalajoella, Pyhäjoella ja Oulussa. Pyhäjoella on meneillään pitkäaikainen kohde Fennovoiman majoituskylätyömaalla. Kalajoella Tivitek rakentaa keskustaan kauppakeskus Parkkia.

 

Muitakin palkittiin


Oulaisten Yrittäjäyhdistyksen myöntämä Avaintekopalkinto myönnettiin yksimielisesti Junnikkalan Saha Oy:lle, joka on tehnyt merkittävän investoinnin kasvattaakseen Oulaisten tuotantoaan. Palkinnon otti vastaan Junnikkalan sahan hallituksen puheenjohtaja Juha Junnikkala.
30-vuotisesta urasta ojennettiin yrittäjäristit Kauko Takalolle, Ojan Autosähkö Oy sekä Kyösti Terentjeffille, Sähkösuunnittelu K. Terentjeff.

Junnikkalan sahalle ojennettiin Oulaisten Yrittäjät ry:n myöntämä Avaintekopalkinto. Sen otti vastaan metsäjohtaja Juha Junnikkala. Palkintoa ojentamassa elinkeino- ja kehitysjohtaja Jarmo Soinsaari.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot