Iltahämärä-tapahtuma toteutui sellaisena kuin se oli suunniteltukin. Perheet tulivat yhdessä nauttimaan tunnelmasta, liikunnasta ja valaistuista metsäpoluista.

 

”Vähän jännitti, miten käy. Tuleeko osallistujia ja millainen on sää”, kertoo perjantaina Iltahämärä-tapahtuman järjestelyissä mukana ollut Mervi Rasinaho. Ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma kuitenkin ylitti järjestäjien odotukset. Lyhdyin valaistun metsäpolun tunnelmasta saapui nauttimaan noin 50 henkilöä, joista lapsia oli yli puolet.
”Ihmiset tulivat perheiden kanssa ja osa oli yksinkin liikenteessä”, Rasinaho sanoo.


Ilta oli myös sään puolesta hieno, ei tuullut eikä satanut. ”Tapahtuman ja palautteen perusteella päätimme järjestää Iltahämärän ensi vuonnakin”, Tarun yleisurheilujaoston puheenjohtaja Rasinaho sanoo.


Iltahämärä tarjosi kaksi eri lenkkeilyvaihtoehtoa, joista pidempi, kolmen kilometrin mittainen metsälenkki oli suositumpi. Moni kuitenkin halusi lenkkeillä pidemmästi ja kiersi lisäksi myös kilometrin matkan. Pari Tarun kilpaurheilevaa tyttöä juoksi lenkin ajan kanssa.


”Meillä oli alunperin keväällä ajatuksena järjestää yöjuoksu, mutta sitten tapahtuma muotoiltiin vähemmän kilpailulliseksi. Päätimme järjestää koko perheen tapahtuman, jossa on mahdollisuus päästä liikuskelemaan luontoon. Ei sitä silti tiedä, vaikka joskus yöjuoksukin järjestetään”, Rasinaho arvelee.

 

Honkamaja oli myös kauniisti iltavalaistu. Tapahtuman puffet tarjoiltiin majalla.


Iltahämärällä oli myös valitustuksellinen puolensa. ”Päivä oli valtakunnallinen tapaturmapäivä ja perjantai 13. päivä, joten kaikille kävijöille oli tarjolla heijastimia. Se oli muistutus siitä, kuinka tärkeää heijastimen käyttö on”, Rasinaho kertoo ja kiittää samalla Tekniset Tokolaa, joka lahjoitti heijastimia suuren määrän.


Tapahtumassa arvottiin pääpalkintona Kylpylä Sani Fanin kymmenen kerran uintilippu, jonka voitti Sami Yliniitty. Tarun yleisurheilijat haluavat kiittää myös muita tapahtumasponsoreita.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot

Liitteet