Yleisurheilun tapahtumat ovat loppusuoralla lokakuussa. Oulaisissa kokeillaan kuitenkin vielä yhtä yhteisöllistä ponnistusta tulevana perjantaina. Tuolloin perheitä ja sinkkuja, nuoria ja iäkkäitä toivotaan liikunnalliseen ja tunnelmalliseen tapahtumaan Honkamajalle. Tapahtuma on saanut nimekseen Iltahämärä. Yhden ja kolmen kilometrin mittaiset, metsäiset reitit on valaistu lyhdyillä. Mukaan kannattaa ottaa silti oma taskulamppukin.


Tarun yleisurheilujaoston puheenjohtaja Mervi Rasinaho kertoo, että tapahtuma ei ole kilpailullinen, vaan liikunnallinen. Reitin voi kiertää haluamansa mittaisena ja kukin omassa tahdissaan. Perheet ovat tervetulleita vaikka lastenvaunujen kanssa. ”Haluttiin tällainen uusi tapahtuma koko perheelle, jossa olisi erilaista yhdessäolojuttua, kun syksyllä ei ole yleisurheilulle enää muita tapahtumia”, Mervi kertoo.


Ajanottaja toki paikalta löytyy niille, jotka haluavat testata omaa vauhtiaan. Lapsille on luvassa sponsoreiden lahjoittamat osallistumispalkinnot. Honkamajan puffetti toimii illan ajan ja jos ei jaksa kiertää, voi Iltahämärään osallistua myös kahvitellen. Rasinaho toivoo perjantai-illaksi tietysti sateetonta säätä, mutta myös iloista ja liikunnallista reippailumieltä, vaikka vettä vähän ripsisikin. Lisätietoa Iltahämärästä löytyy Tarun nettisivuilta.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot