Karaokekerhon laulajia oli lavalla parikymmentä kahden viikon takaisessa konsertissa.

 

Karaoken suosio ei näytä hiipumisen merkkejä. Ei vaikka Oulaisissa on paljon muutakin musiikkitarjontaa. Karaokekerhon kaksi konserttia Kinokulman elokuvateatterissa pari viikkoa sitten vetivät istumapaikat täyteen. Elokuvateatteriin mahtuu 114 kuulijaa kerrallaan. Sunnuntain konsertissa osa yleisöstä jouduttiin istuttamaan varatuoleille. Laulajia konserteissa oli parikymmentä.


Suomi 100 -vuoteen liittyen konsertin teemana oli Minun Suomeni. ”Valitsimme tähän lauluja itsenäisyyden jokaiselta vuosikymmeneltä”, kertoo Merja Krapu. Hän lauloi itsekin konsertissa Päivi Paunun 1970-luvun kappaleen Jokainen päivä on liikaa.


1910-luvulta ei sopivia äänitteitä löytynyt, joten itsenäisyyden alkuvuosikymmentä sai edustaa yhteislauluna haitarin säestyksellä laulettu Kalliolle kukkulalle. Konsertin neljä viimeistä kappaletta olivat jo tätä päivää.

 

Järjestelyvastaavat Merja Krapu ja Satu Röyttä tyytyväisinä sunnuntain esiintymisen jälkeen. Takana Tuija Mämmelä ja Margit Jaara.


Krapu uskoo, että karaoken suosio ei ole yksistään musiikissa ja esiintymispelon voittamisessa, vaan myös mukavassa seurassa. ”Meillä on aivan ihana porukka. Jäseniä on 70, ja kaikki saavat esiintyä, jotka haluavat.”


Satu Röyttä lisää, että kerhon toiminta on kehitetty sellaiseksi, että kenellekään ei ole suuri kynnys tulla mukaan. ”Tämä ei ole minkään pienen piirin juttu”, Röyttä korostaa. Hän lauloi konsertissa 90-luvun kappaleen, Arja Korisevan Enkelin silmin.


Loppuvuoden ajan karaokekerho hengähtää, sillä takana on tänä vuonna jo neljä konserttia. Jatkoa kuitenkin seuraa. ”Aina on hinku uutta työstää”, Merja ja Satu vakuuttavat.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot