Volynin esityksessä on näyttäviä hyppyjä, vaativia liikesarjoja sekä upeat esiintymisasut.

 

Kepeästi ja helpon näköisesti toteutetut akrobaattisen hienot liikesarjat säväyttivät ukrainalaisen kansantanssiyhtye Volynin esiintymistä Oulaisissa. Ryhmä oli 22 eri esiintymistä Suomessa käsittävällä kiertueellaan Kittilästä Karviaan. Oulaisten esiintyminen oli kiertueen toiseksi viimeinen.


Volyn on ammattilaiskollektiivi, joka on perustettu Neuvostoliiton aikana 1978 Lutskissa, Luoteis-Ukrainassa. Volyn on niittänyt mainetta ja ihastusta useimmissa Euroopan maissa, samoin Kanadassa ja USA:ssa.


Yhtyeen koreografi Valeri Smyrnov loihtii jokaiseen ohjelmanumeroon erilaisen tekniikan ja tunnelman. Nuorten tanssijoiden taituruus on virtuoosimaista näyttävine hyppyineen, salamannopeine pyörähdyksineen ja äärimmäisen vaativine askelkuvioineen.


Jokaiseen tanssiin sisältyy fantastisia temppuja, yhteen hiottuja liikkeitä ja upeita pukuja. Puvut ovatkin hyppyjen ja liikkeiden ohella näyttävin osuus uskomattomasta esityksestä. Värikylläiset ja jokaiseen tanssiin erilaisiksi vaihtuvat koristeelliset kansallispuvut edustavat kaikkia Ukrainan alueita, kuten tanssitkin. Tanssit tulevat Bukovinan, Gutsulian, Galitsian, Podolian ja Volynian seuduilta sekä Slobodasta ja kasakka-alueilta.Tanssien välillä yleisöä viihdyttää ammattilaislaulaja Yulia Makovetska.
Vauhdikas ja näyttävä Volyn on esiintynyt aiemmin mm. Ylivieskassa ja Raahessa.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot