Satu Sopanen ja Oulaisten suuri lapsikuoro valloittivat lastenkonsertissa.

 

Valloittavan iloinen ja koko perhettä viihdyttävä lastenmusiikkipaketti kuultiin musiikkiviikkojen toiseksi viimeisenä päivänä lauantaina. Tapahtuma oli nimetty Iloiset laulukarnevaalit –nimellä, mikä toden totta vastasi iloisen iltapäivän antia.

Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin sekä Oulaisten suuren lapsikuoron konsertti sopi mainiosti vauvasta vaariin. Lapset saivat näköisensä konsertin, jossa pienten ei tarvinnut istua pakosta paikoillaan, kukaan ei itkenyt ja jonka tunnelma oli reipas, vapautunut ja välillä jopa riehakas, mutta ei häiritsevästi.


Kokenut Sopanen osasi rakentaa orkestereineen ohjelmiston, jossa lapset saivat laulaa sydämensä kyllyydestä ja jossa liikunnalliset leikit kuuluivat erottamattomasti ohjelmistoon. Loistava, peräti 89 lapsesta koostuva iso lapsikuoro ei jäänyt lainkaan tähtiesiintyjien varjoon, vaan svengasi kuin lempeä hirviö Tuttiorkesterin taustalla ja välillä itsenäisestikin.

Aplodit iloisesta meiningistä ansaitsivat Sopasen ja Tuttiorkesterin ohella suuren lapsikuoron ohjaajat Henna Hannula, Tarja ja Jarmo Mäkinen sekä Anne-Maria Sirviö. Lastenkonsertin mahdollisti Oulaisten Osuuspankki.

Ja kun lastenkonsertista oli kyse, ei sovi unohtaa konsertin reippaita lapsisolisteja. He olivat Tomas Hannus, Senja Haro, Sannamari Isokangas, Wilma Lahti, Oona Mämmelä ja Onni Punkeri. Iloisia laulukarnevaaleja seurasi salin täysi yleisö, arviolta noin 500 lasta ja aikuista.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot