Nyt on oikea aika ryhtyä treenaamaan potkukelkkailun MMkisoja varten. Jorma Romppanen näyttää mallia.

 

Potkukelkkailun MM-kisat ovat jo perinne. Multialla järjestetään ensi vuoden maaliskuussa MM-kisat jo 29. kerran.

Sen sijaan kuukausi ennen MM-kisoja Raahessa järjestettävät Potkukelkkailun MM-esikisat ovat laatuaan ensimmäiset, mutta niistäkin on tarkoitus luoda jokavuotinen tapahtuma.


Raahen kaupungin hanketoiminnan ja kehittämisen yksikkö on vastannut tarpeeseen järjestää Raahessa talvinen matkailutapahtuma. Hanketoimintayksikössä työskentelevä Jorma Romppanen kertoo yhteistyökumppaniksi löytyneen potkukelkkailun MM-kisoja järjestävät tahot Multialta Keski-Suomesta. Multialta on tulossa esikisoihin myös osallistujia ja kannustajia.


MM-esikisojen yhteydessä järjestetään muuta talvista ja liikunnallista ohjelmaa koko perheelle.

Luvassa on retkeilyä saaristoon, avantouintia ja koiravaljakkokyytiä. Jorma Romppanen kehottaa seutukunnan yrityksiä tarttumaan tilaisuuteen. Vaikka oheisohjelmaa on tiedossa jo runsaasti, mukaan mahtuu lisää ohjelmapalvelujen, myös maksullisten, järjestäjiä. Romppanen toivoo myös paljon myyjiä tapahtuman aikaan järjestettäville markkinoille ja Raahen kivijalkakauppoihin jäätäviä tarjouksia.


Esikisoissa on mukana potkukelkkailulaji, jossa nopeus ei ratkaise. Hyväntekeväisyyshaasteviestissä palkitaan viestijoukkueet, joilla on paras asu ja paras kelkka. Puolet haasteviestin osallistumismaksuista lahjoitetaan Älä Kiusaa Mua ry:lle.


Puluvärkki ICE-nimeä kantava viikonloppu järjestetään Raahessa Museon rannassa 10.-12.2.2017. Jää- ja säätilanne ratkaisevat, järjestetäänkö potkukelkkailukisat meren jäällä vai ranta-alueella.

Perjantaina pidetään koululaiskisat, lauantaina varsinaiset MM-esikisat ja vielä sunnuntaina jatketaan talvisia markkinoita ja liikuntatapahtumia. Tarkempia tietoja tapahtumista löytyy Raahen kaupungin matkailusivuilta: www.visitraahe.fi.

 

 

 Erma 2x65

 ST nettikauppa 

31648308 1692794157469228 5656655289575800832 n

 

   Pajala

 

 

yhteystiedot