Cobrilta hukkareissu Ouluun

Cobrien Juho Epäilys viimeisteli ottelussa kolme maalia kypärätempun arvoisesti. Kuva: Matti Kalliokoski

Cobrien miesten joukkue pelasi lauantaina vieraspelin Oulun Linnanmaalla. Kotijoukkue OYUS on pelannut alkukauden vaihtelevin ottein, mutta tällä kertaa isäntien luistin kulki sen verran hyvin. että Cobrien kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi lukemin 9-7. Oululaisten asemia vahvisti se, että Cobrilta puuttui ottelusta lukuisia avainpelaajia.
Pelin alku oli Cobrille murheellinen, kun vajaan minuutin pelin jälkeen Veeti Pirnes sai suihkukomennuksen polvitaklauksesta. Tätä seuranneen viiden minuutin alivoiman aikana OYUS onnistui maalinteossa kertaalleen. Tämän jälkeen maaleja tehtiin puolin ja toisin, niin että erätauolle mentiin isäntien johtaessa lukemin 4-2.

Toinen erä jatkui tasaisissa merkeissä OYUS:n tehdessä kaksi maalia lisää ja Cobrien maalatessa kertaalleen, Kolmannessa erässä isännät karkasivat jo viiden maalin johtoon. Cobrat aloittivat kirin, mutta peliaika ei lopulta antanut riittävästi myöten.

Cobrien Juho Epäilys viimeisteli ottelussa kolme maalia kypärätempun arvoisesti. Lauri Pihlajaharju onnistui kahdesti, ja kertaalleen maalinteon makuun pääsivät Timi Nylund ja Oskari Laulumaa. Syöttöpisteitä merkittiin Niklas Luhtavaaralle neljä, Antti Rosenqvistille ja Mikko Karhuselle kaksi sekä Tomi Martinmäelle yksi.
OYUS:n maalivahti Jussa-Pekka Leivo torjui ottelussa 24 laukausta ja Cobrien veräjänvartijana pelannut Tuukka Roininen 40 laukausta.
Cobrat viettävät joulutaukoa sarjakolmosina hyvin sujuneen syksyn jälkeen. Pelit jatkuvat perjantaina 3.tammikuuta kotiottelulla, johon saapuu vastustajaksi Haapaveden Huskit.