Cobrille kirvelevä vierastappio

Kuusamon Pallo-Karhujen maalilla riitti välillä tungosta oulaistelaisten toimesta. Kuva: Matti Kalliokoski

Cobrien miesten joukkue matkasi pyhäinpäivänä vierasotteluun Kuusamoon. Tällä kertaa voiton nappasi kotijoukkue Pallo-Karhut lukemin 2-1.
Cobrat lähti otteluun haastajan asemasta muutaman avainpelaajan puuttumisen vuoksi. Loukkaantumiset ja muut esteet verottivat rosterista puolen kymmentä pelaajaa.

Peli oli alusta loppuun tiukkaa vääntöä sarjan kärkikastin joukkueiden kesken. Luisteluvoimaa ja -vauhtia riitti niin koti- kuin vierasjoukkueellakin ottelun alusta loppuun. Mutta kun kummankaan joukkueen viimeistely ei ollut parhaimmillaan, ja  lisäksi molempien maalivahdit pelasivat hyvin, johti tämä siihen, että ottelu oli III-divisioonan peliksi harvinaisen vähämaalinen.
Ensimmäinen erä oli täysin maaliton, mutta toisen erän alkupuolella ajassa 21.05 Timi Nylund teki Cobrille ottelun avausmaalin. Veeti Pirnes ja Topi Mäyrä merkittiin maaliin syöttäjiksi. Pallo-Karhut nousi kuitenkin tasoihin reilun viiden minuutin kuluttua, ja toiselle erätauolle lähdettiin tasatilanteessa 1-1. Kolmannessa erässä kuusamolaiset onnistuivat kertaalleen ja peli päättyi harmittavasti kotijoukkueen voittoon maalein 2-1.
Cobrien maalivahtina debytoi Elias Kyrölä. Hän pelasi loisteliaan pelin ja torjui ottelussa kaikkiaan 46 laukausta. Kyrölä palkittiin ottelun lopuksi Cobrien parhaana pelaajana.
Sarjaottelut jatkuvat tulevana viikonloppuna, jolloin Cobrilla on sunnuntaina kotipeli. Odotettavissa on kovatasoinen kamppailu, kun vieraaksi saapuu sarjan kärki Kuhmon KuKi HT, joka ei ole vielä kokenut ainoatakaan tappiota tälle syksylle.